НАРУТО

Объявление

ДОРОГИЕ ФОРУМЧАНЕ И ГОСТИ ФОРУМА! МЫ ПЕРЕЕХАЛИ НА https://animeworld.forum2x2.ru ПРОСИМ ВАС К НАМ ПРИСОЕДЕНИТЬСЯ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » НАРУТО » Разное » Автоцивілка

Автоцивілка

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Чи може статися так, що я зроблю перерва у водінні, а потім знову засяду за кермо – і це буде враховано в моїй автоцивілці?

0

2

Николас Романченко написал(а):

Чи може статися так, що я зроблю перерва у водінні, а потім знову засяду за кермо – і це буде враховано в моїй автоцивілці?

О, привіт, друзі! Трошки поділюсь своїми роздумами на тему автоцивілки. Так от, частенько хочеться знати, за що конкретно страхова компанія взагалі розписує чеки. Спробую розібратися, але так, як зрозумів.
Якщо випадково допустити "культурний контакт" зі сусідом на парковці, то чесно кажучи, все може бути не так однозначно. Завжди круто мати автоцивілку в запасі, але ось тут важливо розуміти, що вона покриває лише певні ситуації.
Можливо, комусь буде цікаво, що деякі паузи у водінні можуть вплинути на поліс. Я дивився одну статтю на цю тему: "Чи потрібна автоцивілка, якщо машина стоїть?" там є докладна інформація про те, чи враховуються перерви у водінні. Загалом, краще б мати автоцивілку, як страхівочку на всяк випадок. Адже, хто з нас не був у ситуації, коли краще мати "щось", ніж "нічого"? Що скажете на це?

0

Вы здесь » НАРУТО » Разное » Автоцивілка